Collection: Turkish Coffee

Përjetoni traditën e pasur të kafesë turke me përzierjet tona autentike dhe të punuara me kujdes. Kafeja turke është një metodë shumëshekullore e pirjes që e ka origjinën në zemër të Stambollit dhe ka mahnitur adhuruesit e kafesë në mbarë botën.

Kokrrat tona të kafesë turke janë zgjedhur me përpikëri dhe janë pjekur me mjeshtëri deri në përsosmëri, duke siguruar një filxhan të veçantë dhe me shije çdo herë. E bluar me një konsistencë tepër të imët, kafeja jonë krijon një pije prej kadifeje dhe aromatike që mishëron thelbin e kulturës së kafesë turke.

Pirja e kafesë turke është një formë arti, e karakterizuar nga një teknikë unike e përgatitjes. Kafeja jonë bashkon një përzierje harmonike shijesh, me nota të pasura të çokollatës së zezë, erëzave dhe një nuancë ëmbëlsie. Rezultati është një përvojë e këndshme dhe e plotë që kënaq shqisat.