Si filloi gjithçka?

Që nga viti 1992, Helzag ofron produktet dhe shërbimet më të mira kur bëhet fjalë për kafenë. E themeluar nga dy vëllezër dhe babai i tyre, historia e Helzag ka të bëjë me punën e palodhur, përkushtimin dhe dashurinë dhe pasionin për kafenë.Kompania filloi në Korçë, më pas u zgjerua në rrethe dhe tani kafeja Helzag po konsumohet në të gjithë Shqipërinë.

Shërbimet tona.

Ekipi ynë i përkushtuar i teknikëve të aftë është i pajisur me mjetet dhe ekspertizën më të fundit për të ofruar shërbime të nivelit të lartë të riparimit, mirëmbajtjes dhe instalimit të aparateve të kafesë. Ne e kuptojmë rëndësinë e një aparati kafeje që funksionon mirë për biznesin ose rutinën tuaj të përditshme, dhe ne përpiqemi të ofrojmë shërbim të shpejtë dhe të besueshëm për të siguruar kohë minimale joproduktive.

Gama e produkteve

Helzag është destinacioni juaj i vetëm për çdo kafe. Ne ofrojmë një përzgjedhje të larmishme të produkteve të kafesë dhe artikujve të lidhur, duke përfshirë kapuçino të butë, çokollata të shijshme, kokrra ekspres aromatike, cialda të përshtatshme për ekspres dhe një sërë pijesh të ftohta dhe të ngrohta që rrotullohen rreth kafesë. Kënaquni në botën e Helzag dhe ngrini përvojën tuaj të kafesë me ofertat tona të jashtëzakonshme.

Eksploro