Skip to product information
1 of 2

Helzag

Cold Cappuccino

Cold Cappuccino

Size

Përjetoni përzierjen perfekte të kënaqësisë së pasur, kremoze dhe freskimit gjallërues me pluhurin e kapuçinos së ftohtë. I krijuar posaçërisht për të ofruar një eksperiencë të këndshme të kapuçinos në stilin e kafesë, edhe në vapën e verës, ky pluhur është bileta juaj për një shije kafeje të freskët dhe të kënaqshme.

Pluhuri ynë i Kapuçinos së Ftohtë fillon me kokrrat e kafesë me cilësi më të mirë, të zgjedhura me kujdes dhe të pjekura me mjeshtëri deri në përsosmëri. Këto kokrra më pas bluhen imët dhe shndërrohen në një formë pluhuri luksoze që tretet pa mundim në qumësht ose ujë të ftohtë, duke krijuar një bazë të lëmuar prej kadifeje për kapuçinot tuaj të ftohtë.

Ngritni ritualet tuaja të kafesë verore me Helzag Cold Cappuccino Powder dhe shijoni bashkimin e hareshëm të freskimit dhe kënaqësisë. Trajtojeni veten me një eksperiencë të kënaqshme kapuçinoje të ftohtë si askush tjetër, kudo dhe kurdo.

View full details